Verzending en bezorging

 

Wij verzenden onze bestellingen met Post NL. 

Je bestelling liever ophalen wanneer het jouw uitkomt? Kies dan voor de optie pick-up locatie en selecteer een servicepoint bij jou in de buurt. Wanneer de bestelling op een werkdag voor 12.00 uur is geplaatst en betaald, wordt deze dezelfde dag overgedragen aan PostNL. Indien er bij de vervoerder geen vertragingen zijn, wordt de bestelling de volgende dag op de uitgekozen pick-up locatie bezorgd. Houdt er rekening mee dat je de bestelling binnen de aangegeven termijn ophaalt, anders wordt deze geretourneerd.

Bestelling die in het weekend en/of na vrijdag 12:00 uur worden geplaatst en betaald worden in principe op maandag verstuurd en vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd.

Verzendkosten
Bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- worden gratis verzonden.

De verzendkosten voor bestellingen onder de € 50,- bedragen:

  • Thuisadres € 5,95

Verzending naar een ander land is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pakket is niet geleverd

Helaas kan het soms voorkomen dat de planning van de vervoerder uitloopt en je daarom je bestelling later ontvangt dan verwacht. Controleer de trackinginformatie via de link in de verzendbevestiging.
Mocht de informatie op de track & trace pagina niet juist zijn, neem dan contact met ons op. Wij zullen het dan voor je uitzoeken en eventueel een onderzoek naar het pakket starten.

Het kan voorkomen dat de bezorging niet kan plaatsvinden, omdat er niemand thuis is. Het pakket kan eventueel bij de buren of bij een pick-up point bezorgt worden. Je ontvangt hierover informatie van de betreffende vervoerder. Wanneer de bestelling afgeleverd wordt bij een pick-up point, kan deze de volgende dag afgehaald worden.

Kies voor levering op een pick-up locatie om er zeker van te zijn dat de bestelling veilig wordt bezorgd.