Over ons

Pastunette
Feel Comfortable, Look Beautiful

Deze slogan vat de kernfilosofie van het merk samen. Wij geloven dat comfort niet alleen een fysieke toestand is, maar ook een emotionele. Wanneer jij je echt comfortabel voelt, zie je er op je mooist uit.

Ons Nederlandse design team werkt met veel passie en liefde aan items waarin jij je comfortabel voelt. Er wordt nauw samengewerkt met fabrikanten met aandacht voor elk detail. Wij gaan voor maximaal comfort op een duurzame werkwijze.

Pastunette is een nacht, lounge- en beachmode merk wat al jaren meegaat, wereldwijd wordt verkocht en steeds blijft vernieuwen. Er worden meer en grote stappen gemaakt ten opzichte van duurzaamheid en het innoveren van modellen en pasvormen blijft een continue proces.

Pastunette heeft een uitgebreide collectie voor dames, heren en kids. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pyjama, een trendy nachtjapon of comfortabele loungewear, Pastunette heeft het allemaal. We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom bieden we een scala aan stijlen, patronen en kleuren om aan de diverse smaken van onze brede klantenkring te voldoen.

Twee keer paar jaar wordt er een nieuwe seizoencollectie uitgebracht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en acties.

 

 
Pastunette is een merk van Zetex B.V, een (h)echt familiebedrijf.
Zetex is een groothandel en weet met haar merken Pastunette, Rebelle en Robson in nacht-, lounge-, en beach kleding de huidige markt op haar eigen unieke wijze te bedienen.

Het verhaal van Zetex is begonnen bij Fun Zeegers. Hij reisde als handelaar de hele wereld over. Zijn dochter Monique had het ondernemerschap ook in haar bloed en startte op 21-jarige leeftijd een lingeriemerk. Zetex groeide snel en Monique’s expertise was zeer welkom, daarom gaf ze haar eigen merk op en versterkte het bedrijf van haar vader.

Het Zetex familie verhaal stopt niet bij Monique. Vanaf 2018 is haar dochter Kim werkzaam als commercieel directeur. Monique en Kim vullen elkaar perfect aan en samen met het Zetex team werken ze hard aan toekomstplannen en innovaties om Zetex nog succesvoller te maken.

B2B
Voor meer informatie en de contactgegevens van Zetex BV verwijzen wij u graag naar de zetex website www.zetex.nl.