Retourneren

Toch niet helemaal tevreden? Binnen een termijn van 30 dagen mag je artikelen retourneren mits deze in ongedragen, originele staat verkeren met aangehechte labels en in de originele verpakking. Om hygiënische redenen accepteren wij alleen ondergoed en badkleding waarvan de hygiënestrip intact is.

Volg de stappen op de bijgeleverde pakbon.
Kun je deze niet vinden of heb je vragen? Onze klantenservice is per e-mail en via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00-15.00 uur

App: 06-11000011
E-mail: info@pastunette.com

We zullen zo snel mogelijk reageren.

Retourkosten
We berekenen € 3,95 voor de retourkosten. Deze worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Het retourproces betreft kosten en milieugevolgen om geretourneerde items weer verkoopbaar te maken. Door retourkosten te berekenen willen we je bewuster maken van de aankopen. Gebruik onze maatschema’s als je twijfelt over de maat, of neem contact met ons op.

Bij een volledige retour heb je recht op teruggave van het totale betaalde bedrag en worden de retourkosten in rekening gebracht.

Let op: Gratis verzending geldt alleen voor orderwaardes boven € 50,-. 
Retourneer je artikelen waardoor de totale orderwaarde onder € 50,- uitkomt, worden de verzendkosten ingehouden op het te ontvangen retourbedrag.

Bewaar altijd het verzendbewijs van je retour tot deze volledig verwerkt is.

Het retourbedrag wordt zo snel mogelijk terugbetaald via jouw oorspronkelijke betaalmethode. Het kan enkele dagen duren, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourpakket. Zodra de retourzending is verwerkt, ontvang een via e-mail een retourbevestiging. Na ontvangst van deze e-mail mag het uiterlijk 14 dagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt. Mocht het bedrag na deze periode nog niet ontvangen zijn, neem dan contact op met de klantenservice.